רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

אורז בסמטי עם קאשיו וצימוקים

מנה מרגיעה שמייצרת בתודעה איכות של satva - צלילות, בהירות ורוגע
אורז בסמטי עם קאשיו וצימוקים
  חומרים:       הכנה:  
 

 

כוס אורז בסמטי לבן שטוף

 

כף-שתיים גהי או שמן חמניות/זרעי ענבים בכבישה קרה

 

חופן צימוקים כהים

 

חופן קאשיו לא קלויים

 

1/3 כפית אבקת ג'ינג'ר יבש

 

1/8 כפית אגוז מוסקט

 

1/3 כפית הל טחון (או 4-5 תרמילים פתוחים)

 

1/8 כפית קינמון

 

מלח סלעים ופלפל שחור

     

 

ממיסים את הגהי בסיר, מוסיפים את התבלינים, מלבד ההל, לדקה-שתיים.

מוסיפים את האורז והצימוקים ומערבבים.

 

מוסיפים 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות, עד שהאורז מוכן.

 

במחבת יבשה קולים את הקאשיו למשך מספר דקות ומוסיפים לאורז

 

 

מתאים לכל הדושות. מנה סאטווית קלאסית


טיפוסי קאפה - במתינות עם הקאשיו 

 
share
עוד מתכונים: