רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

לימונדת ספירולינה ואלוורה

דרך מצוינת לעמעם את הטעם של הספירולינה והאלוורה. הקליפה של הלימון, שנטחנת בשלמותה בלימונדה, מכילה חומר בשם פוליקוסנול, שמוריד כולסטרול!
לימונדת ספירולינה ואלווירה
  חומרים:       הכנה:  
  לימון שלם או ליים

כף אבקת ספירולינה איכותית (אני אוהבת את זו של חברת ג'אמוקה)

חצי ליטר מיים

כף דבש (או יותר אם אתם אוהבים את הלימונדה שלכם מתוקה)

2 כפות אלוורה (אם יש לכם בגינה) - אם לא אפשר לוותר 

 מעט קרח - אם רוצים
   

  
     

אני אוהבת להכין לימונדה בבלנדר ולטחון את הלימון בשלמותו אבל אפשר גם לוותר על זה ופשוט לסחוט את הלימון.

שוטפים את הלימון טוב טוב וחותכים לרבעים, דואגים להסיר את כל הגרעינים ומכניסים את כל החומרים (את רבעי הלימון בשלמותם) לבלנדר לשתיים-שלוש דקות.

אם אין בלנדר אפשר כאמור פשוט לסחוט את הלימון ולהכין את הלימונדה בדרך הרגילה.


את האלוורה פותחים בצד אחד עם סכין ועם כפית מגרדים החוצה את הג'ל הלבנבן.

אלוורה היא צמח מרפא מהולל. כאן תוכלו לקרוא על ההשפעות התרפויטיות שלה  

משקה טוב לסובלים מצרבות או אולקוס. כדאי להכין את הלימונדה מליים, שמוריד פיטה, ולא מלימון


 
טוב לשלוש הדושות

 
share
עוד מתכונים: