רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

מלבי קרם קוקוס

הפודינג האולטימטיבי: קרמי ועשיר כמו המלבי ה"אמיתי". אפשר לשחק עם הקישוטים לאיזה כיוון שאוהבים
מלבי קרם קוקוס
  חומרים:       הכנה:  
 

 

פחית קרם קוקוס 

 

כוס חלב שקים/אורז/או כל חלב אחר

 

3 כפיות קורנפלור

 

3-4 כפות סוכר חום/ג'אגרי

 

כפית תמצית וניל טבעית

 

רבע כפית הל טחון

 

לקישוט (אופציונלי):

חצי כוס אוכמניות כחולות יבשות או כל פרי יבש אחר שאוהבים

     

 

מחממים את החלב בסיר קטן ומוסיפים את הסוכר ולאחר מכן את הקורנפלור וכל הזמן מערבבים, שלא יווצרו גושים. מבשלים כ-7-10 דק', עד שהתערובת נהיית סמיכה.

 

מסירים מן האש ומוסיפים את ההל.

 

כעת מניחים למלבי להתקרר ולהתייצב. אפשר לעשות זאת מראש בכל ההגשה.

 

הכנת מחית פירות יער:

טוחנים את האומניות עם מעט מיים עד לקבלת מחית חלקה. שמים בכל כוסית הגשה מעט מהאוכמניות ומעל את המלבי ומכניסים למקרר להתייצבות וקירור. אפשר לקשט גם מלמטה וגם מלמעלה.

 

אפשר גם לפזר שברי פיסטוק/שקדים

 

 

 

 

לפיטה - מצוין

לוואטה - גם מתאים

לקאפה - פחות מתאים. רק בקיץ ובמתינות. להוסיף קינמון או מוסקט או ג'ינג'ר

 
share
עוד מתכונים: