רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

ממרח כוסברה וקאשיו

לעלי כוסברה יש איכות מקררת ומשתנת. ממרח שטוב לימי הקיץ אבל לא רק
ממרח כוסברה וקאשיו
חומרים:הכנה:

צרור כוסברה

רבע כוס שמן זית

שן שום
קמצוץ צ'ילי (לא חובה) 
חצי כוס קאשיו שהושרה במים לכמה שעות (אם אין זמן - אפשר גם לוותר על ההשריה). אפשר להמיר את הקאשיו בשקדים או אגוזי מלך
מלח ופלפל

מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת ממרח. מאחסנים בצנצנת ומכסים במעט שמן זית נוסף.

נשמר במקרר כמה ימים.


מצוין לפיטה - להפחית צ'ילי ושום 
לקאפה - להפחית מכמות הקאשיו ולהוסיף קצת יותר צ'ילי
לוואטה - להוסיף קאשיו      

share
עוד מתכונים: