רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

ממרח עדשים כתומות

כמו חומוס, רק בצבע כתמתם, הרבה יותר קל לעיכול ועם טוויסט של קוקוס. אופציה טבעונית טובה לסנדביצ'ים
ממרח עדשים כתומות
חומרים:הכנה:
2 כוסות עדשים כתומות (אין צורך להשרות)
רבע כוס קאשיו או אגוזי מלך או פקאן מושרים במים לכמה שעות (אם אין זמן אפשר גם לוותר על ההשריה)
חצי כוס קוקוס טחון
שן שום גדולה
מלח סלעים ומעט פלפל שחור
מעט מיץ לימון
מבשלים את העדשים עד להתרככות.
מכניסים את כל החומרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת משחה חלקה. אני אוהבת להשאיר את הממרח במרקם מעט גס.
מכניסים לכלי אחסון מקשטים בשמן זית מלמעלה.

טעים בסנדוויץ או סתם ככה עם סלט. נשמר במקרר לכמה ימים

טוב לשלוש הדושות. הקאשיו, השום והקוקוס הופכים את הממרח הזה טוב גם עבור ואטה
לואטה - להוסיף אקסטרה שמן זית
share
עוד מתכונים: