רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

מנגולד עם פטריות וג'ינג'ר

ירקות מוקפצים, לא יותר מ-5-6 דקות. הפטריות נשארות פריכות ועסיסיות והמנגולד מתרכך אבל לא הופך לחסר צורה. הקפצה קצרה היא דרך טובה להכניס קצת אגני, אש עיכול, למנה
מנגולד עם פטריות וג
חומרים:הכנה:
4-5 עלי מנגולד
קופסת פטריות טריות
מעט ג'ינג'ר טרי
שמן זית
מלח ופלפל   
קוצצים את המנגולד ואת הפטריות. את הפטריות כדאי לחתוך לפרוסות עבות.
 
את הגינג'ר מגרדים בפומפיה או קוצצים דק.

במחבת קרמית מניחים את כל הירקות עם מעט שמן זית ומקפיצים מספר דקות. מתבלים ומגישים עם אורז מלא, קינואה, גריסי פנינה או כל דגן אחר


טוב לפיטה - אפשר להפחית מכמות הג'ינג'ר
לקאפה - להפחית בכמות הפטריות ולהגדיל את כמות הג'ינג'ר
לוואטה - במתינות. להוסיף אקסטרה ג'ינג'ר ואסקטרה שמן זית        
share
עוד מתכונים: