רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

מרק בטטות, ג'ינג'ר וקוקוס

מרק בטטות, ג
  חומרים:       הכנה:  
 

 

3 בטטות גדולות

2 גזרים

חתיכת דלעת קטנה

בצל

ג'ינג'ר טרי

כית זרעי כוסברה

מעט שמן קוקוס בכבישה קרה או שמן זית 

פחית חלב קוקוס (ללא חומרים משמרים. יש)

         

     

 

מזהיבים קלות את הבצל עם מעט שמן קוקוס או זית ומוסיפים את זרעי הכוסברה לחצי דקה. זהירות שלא יישרפו. אני אוהבת לכתוש אותם בעצמי עם מכתש ועלי ולא לקנות טחון.

מוסיפים את שאר הירקות, חתוכים לקוביות, ומזהיבים קלות. בשלב הזה מוסיפים רק חלק מהג'ינג'ר הטרי וחלק שומרים לסיום הבישול.

מכסים במיים ומבשלים עד להתרככות.

טוחנים את המרק עם בלנדר ידני (לא חובה), מוסיפים את החלב קוקוס, את יתרת הג'ינג'ר הטרי מגוררת בפומפייה, מתבלים במלח, פלפל ועוד קצת זרעי כוסברה עם צריך  ומבשלים חמש דקות נוספות.

אפשר לעטר עם גרעיני חמניה וכוסברה טרייה קצוצה.

 



מצוין לפיטה  - להפחית בג'ינג'ר

טוב גם לוואטה - להכביר בג'ינג'ר


קאפה - במתינות       

 
share
עוד מתכונים: