רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

מרק דלעת וחומוס מרוקאי

דלעת נחשבת לפי הרפואה האיורוודית למזון-על ומאריך חיים. כדאי לשלב אותה בכמה שיותר מתכונים
מרק דלעת וחומוס
  חומרים:       הכנה:  
 

כוס חומוס מושרה ומונבט (לא חובה להנביט)

חצי קילו דלעת

2 עלי סלרי

חצי כוס כוסברה קצוצה

כפית קינמון טחון

רבע כפית ג'ינג'ר טחון

רבע כפית כורכום

מלח ופלפל שחור

כף סילאן

 

     

מבשלים את החומוס עד שהוא נעשה רך. מוסיפים את הדלעת והסלרי והתבלינים וממשיכים לבשל. כאשר גם הדלעת מתרככת, טוחנים את המרק.

מוסיפים רבע כוס כוסברה קצוצה וממשיכים בבישול. את יתרת הכוסברה מוסיפים עם ההגשה


מתאים לשלוש הדושות
לוואטה - להפחית מכמות החומוס ולהנביט אותו כדי למנוע נפיחות וגאזים  

 
share
עוד מתכונים: