רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

מרק סלק ג'ינג'ר חמצמץ

בגלל שהסלק מגורד בפומפייה - המרק מתבשל מהר!
אפשר להוסיף יותר ג'ינג'ר ו"לחמם" עוד קצת את המרק
מרק סלק ג
  חומרים:       הכנה:  
 

 

2-3 סלקים

 

1-2 גזרים

 

בצל בינוני (אפשר גם סגול)

 

חתיכת ג'ינג'ר טרי מגורד בפומפייה - בערך 2 כפיות 

 

רבע כפית זרעי כוסברה טחונים

 

מלח ופלפל שחור

 

מיץ לימון טרי או ליים

 

     

 

מגרדים את הסלק וגזר בפומפייה גסה.

 

קוצצים את הבצל.

 

בסיר עם מעט שמן זית חם "פותחים" את זרעי הכוסברה לדקה-שתיים.

 

מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות.

 

מוסיפים את הגזר והסלק והג'ינג'ר ומבשלים כחצי שעה

 

כשמורידים מהאש מוסיפים את הלימון

 

 

 

 

 

לפיטה - מושלם!

לקאפה - יותר ג'ינג'ר, יותר פלפל 

לוואטה - יותר ג'ינג'ר. אפשר להוסיף גם בטטה מגורדת.

 
share
עוד מתכונים: