רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

סורבה פסיפלורה

100% פסיפלורה. כל תוספת רק תגרע
סורבה פסיפלורה
חומרים:הכנה:
פסיפלורות מהגינה או מהשוקחוצים את הפסיפלורות לשניים ומקפיאים. זהו. מעדן חמצמץ ומרענן שלא צריך שום תוספת.

אפשר גם להוציא את תוכן הפסיפלורות ולשטח בתבנית ולהכניס למקפיא. כשהפסיפלורה קפאה והתקשתה חותכים לריבועים ואוכלים

קאפה - להימנע
ואטה ופיטה - במתינות
share
עוד מתכונים: