רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

"שניצל" טופו

בלי מרינדות מסובכות ובלי השריות ארוכות. קצת תבלינים ולמחבת ויש מנת חלבון לארוחת צהריים
שניצל טופו
 חומרים:   הכנה: 
 

 קוביית טופו איכותי 

מעט שמן קוקוס

תבלינים: זרעי כוסברה טחונים, כמון, מעט פפריקה, מלח ופלפל.

 

אפשר לוותר על הפפריקה. היא נותנת גוון אדמדם נחמד

 

   

 פורסים את הטופו לפרוסות, לא עבות מדי ולא דקות מדי

מחממים מחבת טובה עם שמן קוקוס, מניחים את פרוסות הטופו ובוזקים מהתבלינים בנדיבות. לאחר מספר דקות הופכים צד, מוסיפים עוד קצת שמן אם צריך ושוב בוזקים תבלינים.

 

כשהטופו נראה צלוי וזהוב מוציאים. שימו לב לא לייבש יתר על המידה.

 

אפשר לפרוס לפרוסות (לאחר ההכנה) ולהוסיף לסלט, או להשאיר חתוך בצורת פרוסה.

 

לפיטה - יותר זרעי כוסברה, פחות פלפל שחור

לוואטה - יותר כמון. ויותר שמן קוקוס. פחות פלפל שחור

לקאפה - לתבל בנדיבות, בייחוד פלפל שחור

 

מה זה טופו איכותי: חפשו על האריזה את הכיתוב Non GMO שמעיד על כך שפולי הסויה לא עברו הנדסה גנטית. GMO = Genetically modified organism. ואם הוא גם יהיה אורגני אז בכלל טוב.

 

היום ברוב חנויות הטבע אפשר למצוא קוביית טופו איכותית ב-12 שקלים פלוס מינוס. למי שרוצה להשקיע בטופו איכותי במיוחד, אפשר לנסות את טופו קדיתא

 
share
עוד מתכונים: