רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

סלט מאש ירוק עם הרבה כוסברה

מאש היא המהוללת שבקטניות. מנקה דם, קלה לעיכול ומחזקת את כל הרקמות. את הסלט הזה אפשר לאכול קר או חם והוא תמיד טעים
סלט מאש ירוק עם הרבה כוסברה
חומרים:הכנה:

כוס מאש ירוק (רצוי מושרה ומונבט - לא חובה)

צרור כוסברה

פלפל אדום

מלח, פלפל

כמון

שמן זית

שום כתוש (אפשר להמיר ברצועות בצל)

 מעט לימון סחוט טרי או חומץ תפוחים

מבשלים את המאש כעשרים דקות ללא מלח, מסננים מהמים ומניחים להתקרר (לסובלים מגאזים אפשר  להוסיף בבישול מעט כורכום או פיסת ג'ינג'ר או שום)


קוצצים את הכוסברה ואת הפלפלים חותכים לרצועות.


מערבבים את כל שאר החומרים ומתבלים.

תוספת אפשרית: גרעיני חמניה או דלעת (לא קלויים)


מאש היא קטניה קלה יחסית לעיכול כך שאם ממהרים אפשר לוותר על שלב ההשריה 

מתאים לשלוש הדושות
לטיפוסי קאפה וואטה מומלץ לאכול אותה חמה. טיפוסי ואטה יכולים להפחית בכמות הכוסברה

share
עוד מתכונים: