רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

צ'אטני כוסברה וקוקוס

דרך טובה להכניס עלים ירוקים לסנדביץ או להקפיץ את הקיצ'רי
צ
חומרים:הכנה:

צרור כוסברה

רבע כוס מיץ לימון

רבע כוס מים

רבע כוס קוקוס (טרי או טחון)

2 כפיות ג'יננג'ר טרי חתוך לקוביות קטנות

כפית דבש

רבע כפית פלפל שחור

מכניסים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת משחה אחידה. מאחסנים בצנצנת זכוכית במקרר עד שבוע.

אפשר לשמור במקרר כשבוע

מצוין לפיטה בגלל האופי המקרר של הכוסברה והקוקוס. במתינות טוב גם לוואטה וקאפה
קאפה יכולים להוסיף מעט צ'ילי. ואטה יכולים להגדיל את כמות הג'ינג'ר.

share
עוד מתכונים: