רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

שוקו ירוק

הולך טוב עם חובייזה, כי היא מוסיפה מרקם קטיפתי-רירי, אבל אפשר עם כל סוג של ירוקים
שוקו ירוק
  חומרים:       הכנה:  
 

 

חופן עלי חובייזה/תרד/מנגולד/חסה או שילוב של כולם

 

כוס חלב מהסוג החביב עליכם. אני מעדיפה חלב שיבולת שועל. אפשר חלב אורז, שקדים, סויה

 

כפית קקאו

 

תמר או שניים - תלוי כמה מתוק אתם אוהבים

 

כפית שקדיה או חופן שקדים/אגוזים/קאשיו

 

רבע כפית תמצית וניל איכותית

 

חתיכת אבוקדו - אופציונלי

 

     

 

מכניסים את כל החומרים לבלנדר. וזהו.

 

לקבלת מרקם סמיך ורך, אפשר להוסיף חתיכת אבוקדו. הופך את המשקה לכמעט מוס שוקולד.

 

אפשר להוסיף גם קצת קינמון. עדיף קינמון ציילוני

 

 

 

לפיטה - מצוין

לוואטה - יותר שקדיה

לקאפה - פחות אגוזים ושקדיה. יותר קינמון

 
share
עוד מתכונים: