רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

שייק חוביזה, תפוז וג'ינג'ר

שייק חורפי, שכן חוביזה ותפוזים יש רק בחורף. לא להוסיף מיים קרים או קרח! חוביזה נהדרת בשייקים, כי היא עושה אותם קרמיים ונימוחים. אפשר לקטוף או לקנות בשווקים אצל רוכלים ערבים
שייק חוביזה, תפוז וג
  חומרים:       הכנה:  
 

 

חופן חוביזה


תפוז מקולף. לנסות להוציא גם את הגרעינים

 

חתיכת ג'ינג'ר טרי. כדאי להוסיף חתיכה גדולה, כדי לחמם קצת את השייק


להמתקה: חצי בננה/תמר

     

 

שוטפים את החוביזה, מכניסים לבלנדר יחד עם שאר המרכיבים, עם בערך רב--חצי כוס מיים בטמפ' חדר, ומפעילים.

 



לקאפה - עם הרבה ג'ינג'ר. לוותר על ההמתקה
לפיטה - עם מעט ג'ינג'ר
לוואטה - עם הרבה ג'ינג'ר, בננה שלמה ותמרים

 

 

share
עוד מתכונים: