רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

שייק קוואקר צבעוני

שילוב של שייק ודייסה. מתאים לארוחת בוקר קיצית, כשרוצים שיהיה לשייק איכות משביעה או כמשקה מתוק סתם ככה באמצע היום
שייק קוואקר צבעוני
חומרים:הכנה:

2-4 כפות קוואקר גס מבושל

פרי טרי: אגס/תפוח/בננה/פירות יער/משמשים טריים או מיובשים ועוד

חצי כוס חלב שקדים או מיים

תיבולים אופציונליים: ג'ינג'ר טרי, קינמון, אגוז מוסקט, הל, מי ורדים

 

מבשלים את הקוואקר עם מיים כחמש-עשר דקות ומניחים בצד להצטנן

מכניסים לבלנדר את הקוואקר, הפירות, חלב השקדים והתבלינים ולמבלנדרים. מוזגים לכוס, מקשטים בשקדים או אגוזים.

 

שילובים מומלצים:

 

קוואקר עם מישמיש אוזבקי מיובש (או טרי), ג'ינג'ר והל

 

קוואקר עם אגס, חלב שקדים ותמצית וניל (יוצא רך ונימוח כמו גלידה וניל)

 

קוואקר עם גוג'י ברי וחלב שקדים

 

את אותו השייק אפשר לעשות גם עם קינואה! הנה המתכון. אפשר גם להוסיף חופן עלים ירוקים בנוסף לפרי ואז יתקבל מעין שייק ירוק משודרג ומשביע

 

מצוין לוואטה ולפיטה

לקאפה - פחות מתאים. אם כן - להוסיף הרבה ג'ינג'ר/קינמון/הל

 

 

share
עוד מתכונים: