רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:

שייק קינואה תפוח וג'ינג'ר

שייק חמצמץ ורענן שיכול להיות ארוחת בוקר משביעה, בשל הקינואה, שהיא בכלל חלבון! טעמה של הקינואה, בייחוד אם מבשלים אותה כהלכה, כמעט ואינו מורגש בשייק
שייק קינואה תפוח וג
חומרים:הכנה:

רבע כוס קינואה מבושלת

תפוח

חתיכת ג'ינג'ר טרי

רבע לימון עם הקליפה (אל תשכחו להוציא את הגרעינים)

מבשלים את הקינואה בסיר עם מיים, כמו שמבשלים פסטה. כשהקינואה מוכנה שופכים את המיים ושוטפים את הקינואה. בדרך זו מנטרלים את המרירות הקלה שיש לקינואה. מניחים בצד להצטנן

מכניסים לבלנדר תפוח, ג'ינג'ר ורבע לימון ואת הקינואה המבושלת, מוסיפים מעט מיים ומבלנדרים.

 

השייק שמתקבל הוא חמצמץ ורענן וטעם הקינואה כמעט שאינו מורגש. למעשה, זהו שייק חלבון.

 

מתאים לקאפה ולפיטה. לטיפוסי פיטה אפשר להפחית מעט מכמות הג'ינג'ר

לא מתאים לוואטה

share
עוד מתכונים: