רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:
סדנאות קרובות:

סדנה להכנת כרוב כבוש

למה כדאי לצרוך כרוב כבוש על בסיס קבוע, כיצד זה תורם למערכת העיכול, למערכת החיסונית ולבריאות הכללית?

 

סדנה להכנת כרוב כבוש פרוביוטי, 2.218 בעין עירון. 23.2.18 במשק שוורצמן במושב נטעים 

 

כרוב כבוש

 

מזונות מותססים, ובפרט כרוב כבוש, כזה שנכבש בקדירות חרס מסורתיות, המאפשרות תסיסה אנאירובית (תסיסה ללא חמצן), מהווה כר עצום לשגשוג של חיידקים פרוביוטיים, שמיטיבים עם מערכת העיכול ועם המערכת החיסונית בכלל.

 

בסדנה נלמד מהי קדירת חרס מסורתית ומהם יתרונותיה לעומת כבישת כרוב בצנצנת. נכין יחד קדירה מלאה כל טוב ונלמד כיצד ניתן לשפר את העיכול והספיגה של המזונות שאנחנו אוכלים באמצעות מזונות פרוביוטיים.
 
מחיר הסדנה: 100 שקלים.
 
למי שירצה לקנות קדירת חרס, מחיר הסדנה יקוזז ממחיר הקדירה. ניתן להירשם לסדנה דרך הלינק הזה.
 
שאלות ופרטים נוספים: גליה 0523112718
 
 
share