רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:
סדנאות קרובות:

סדנת בישול בריא ברוח האיורוודה

אוכל בריא ומזין, שמיטיב עם הגוף, לא חייב להיות "עונש". ברפואה האיורוודית (הודית) ממליצים להימנע מאוכל לא טעים, גם אם הוא בריא, כי אוכל לא טעים מחליש את האגני, אש העיכול, ולא יתעכל בצורה מיטבית. אז איך מכינים אוכל שיהיה גם בריא, גם טעים וגם צבעוני, מגרה ומגביר אגני?

 

יום שישי, 25.5.18, 10:00-13:00

 

 

  • נלמד, ניגע, נחוש וננסה להרגיש בבטן ובגוף את איכויות המזון השונות: איזה אוכל מגביר כבדות ועייפות ואיזה מייצר בגוף קלות ואווריריות, איך מבדילים בין אוכל מייבש לעומת אוכל שמגביר בגוף לחות, איזה מאכלים מגבירים חום פנימי ואיזה מקררים, וכיצד, באמצעות פרקטיקות פשוטות ושילובים נכונים, ניתן לאזן בעצם כל דבר שאנחנו אוכלים, כך שיתאים לנו באופן ספציפי, למבנה הגופני שלנו (הדושה)
  • נלמד את איכויות התבלינים השונים ותפקידם החשוב בכל ארוחה: מי מחמם, מי מקרר, מי טוב לדם, מי מרגיע ומי יוציא אותנו משלווה ואיך כל אחד מהם יכול לעזור לנו באיזון הצלחת.
  • נכיר דגנים וחומרי גלם חדשים ונלמד איך לעבוד איתם

 

ונסיים עם ארוחה צבעונית וטעימה

 

 

מה נכין?

  • פראטה (parata) עם מנגולד וסומאק: לחם הודי ללא שמרים וללא תפיחה ממולא בעלים ירוקים רעננים.
  • פלאפל דוחן אפוי ומפתיע
  • סמוסות אפויות: מאפי כוסמין ממולאי כל טוב, שיכולים להוות ארוחה שלמה כשיוצאים מהבית ליום ארוך
  • פוהה: ארוחת בוקר קלילה בשתי דקות, שיכולה להתאים גם בכל שעה אחרת
  • 3 ממרחים טעימים ופשוטים להכנה
  • פרליני שוקולד נימוחים, בריאים ומרגשים כמו הדבר האמיתי
  • ועוד כל מיני הפתעות...

אורך הסדנה: כשלוש שעות. או קצת יותר... הסדנה תתקיים בעין עירון

 

מחיר: 300 שקלים

 

לפרטים נוספים, שאלות מכל הסוגים והרשמה, מוזמנים לצלצל אליי

0523112718

 

 

 

  ~ קצת עליי ~

 

מטפלת ברפואה איורוודית (רפואה הודית) והרבליסטית, משלבת באבחון ובטיפול התזונתי שאני עושה גם ידע ועקרונות מעולם המאקרוביוטיקה. מסייעת לאנשים למצוא איזון וריפוי ממחלות שונות דרך בחירות תזונתיות שמדוייקות להם. 

 

ולפני הכל אני פשוט אוהבת לבשל, לאפות, לקצוץ ולקשט כל צלחת שאני אוכלת ממנה, גם כשאני אוכלת עם עצמי ואין אף אחד בסביבה. וזה הרגל שאני תמיד מנסה להעביר הלאה למטופלים. אני יודעת "לתקתק" ארוחה גם כשהמקרר ריק ואני אוהבת שזה יהיה זריז ופשוט אבל תמיד גם צבעוני ויפה. והכי חשוב - טעים ומיטיב עם הגוף. את כל זה אני אנסה ללמד... :)

 

 

 

  ~~ב-15.6 תתקיים סדנת מתוקים בריאים: שלוש שעות של הכנת מתוקים מזינים וטעימים. ~~
share