רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:
סדנאות קרובות:

שיעורי בישול פרטיים אצלכם במטבח או אצלי

 

מה ההבדל בין דגנים לקטניות? איך מבשלים אותם בלי שהבטן תתנפח מגאזים?  

עם קינואה רובנו כבר למדנו להתמודד אבל מה עושים עם גריסי פנינה או דוחן או כוסמת?

איך בונים צלחת צמחונית מאוזנת, בריאה אבל גם צבעונית ומרגשת לעיניים ולחיך?

מה עושים כשאין זמן לבשל כל יום אוכל טרי?

ומה עם מתוקים? איך מכינים נשנושים טעימים, משמחים ולא מזיקים?

 

שיעור בישול ולימוד שמותאם לצרכים המדויקים שלכם!

[caption id="attachment_1409" align="aligncenter" width="500"] ארטיק מנגו[/caption]

 

 

איך זה עובד?

 

 

 

אתם מצלצלים. מספרים לי מה אתם צריכים (רוצים לעבור לתזונה בריאה ולא יודעים איך להתחיל; כבר אוכלים בריא אבל רוצים להעמיק וללמוד עוד קצת; רוצים לדעת מה טוב לכם באפן אישי לאכול; אוהבים לבשל ורוצים להתחדש במנות חדשות, רוצים להפוך לצמחונים או טבעונים ואין לכם מושג איך עושים את זה) וביחד אנחנו בונים שיעור, בדרך כלל בן 3.5 עד 4 שעות, אצלכם במטבח (במידה ואתם גרים בגוש דן) או אצלי בעין עירון.

 

ביחד אנחנו מבשלים, טועמים, לומדים דברים חדשים על ירקות שלא העזתם להתקרב אליהם (קייל? שורש פטרוזיליה?עלי סלק?), על דגנים שרק שמעתם שציפורים אוהבות לאכול (דוחן למשל) וביחד לומדים איך ניגשים לכל הסיפור הזה שנקרא "לבשל בריא".

 

[caption id="attachment_1408" align="aligncenter" width="500"] המטבח שלי[/caption]

 

היתרון בשיעור בישול אצלכם במטבח:

 

מלבד זה שכל האוכל הטעים נשאר אצלכם, אנחנו גם "ננקה" את המטבח מכל מיני גורמים עויינים לגוף כמו תבלינים תעשייתיים, שמנים מזוככים, אבקות מרק למיניהן ועוד

נלמד איך לעבוד עם המטבח הנוכחי שלכם, על יתרונותיו וחסרונותיו

אחרי השיעור המטבח שלכם כבר יהיה מוכן לפעולה :-)

 

אפשר גם לצרף חבר או חברה

 

מוזמנים לצלצל אלי, לשאול שאלות, להתייעץ, להציע

 

גליה

0523112718

 

 

 

share