רוצים לקבל ממני עדכונים על סדנאות, מתכונים ומאמרים חדשים?
שם:
דוא"ל:
סדנאות קרובות:

סדנת בישול איורוודי מודרני אקלקטי


 
מהם העקרונות של המטבח האיורוודי וכיצד ניתן להשתמש בהם בכל פעם שנכנסים למטבח?
 


 מהי ההשפעה של כל אחד מהטעמים (מתוק, מלוח, חמוץ, מר וחריף) ומהם הנזקים שנגרמים כשאנחנו מגזימים עם אחד מהם יותר ממה שצריך?

איך מכניסים לתפריט השבועי דגנים כמו דוחן ושעורה?

כרוב פרוביוטי בארבעה צבעים
  
 
הסדנה כוללת לימוד תיאורטי מהרפואה האיורוודית והכנת מנות טעימות ובריאות
 

 

  מה נכין? 

מוחמצים פרוביוטיים טעימים וצבעוניים לשיפור פלורת המעי

גהי – החמאה ההודית המזוקקת, שמשמשת גם כתרופה וגם לבישול ואפייה ונחשבת לשומן בריא, נטול מוצקי חלב ויציב בבישול


  פלאפל דוחן מפתיע


פראטה ירוקה – לחם הודי ללא שמרים וללא תפיחה ממולא בעלים ירוקים


ממרחים טעימים

 

טארטלטים צבעוניים וטבעוניים לקינוח - ללא קמח, ללא סוכר וללא חלב

 

שוקולד בריא עמוס כל טוב


 
ועוד הפתעות

טארטלט פירות יער

 
אורך הסדנה: כ-3 שעות וחצי

מחיר: 250 שקלים

פרטים נוספים והרשמה אצל גליה:  052-3112718


 



 

share